النهاردة هنشارك معاكوا سوتيه خضار باللحم بمناسبة عيد الاضحى واكيد كلنا بناكل لحمة دا كباب خفيف وسهل جدا ومش بياخد وقت نتمنى تجربوه الطريقة مستنين رائيكم فى التعليقات بالهنا والشفا
المكونات :
موزة ضاني ( أو أي لحم تفضلوه)
نصف ملعقة زعفران
نصف كوب ماء ساخن
التوابل:( ملعقة صغيرة زعتر مجفف / بشر جوزة الطيب/ ملعقة صغيرة بابريكا / ملعقة صغي
اشترك في الجزيرة الوثائقية من هنا: http://ajmn.tv/ytsub
يعتبر طبق العرسية واحدا من أشهر الأطباق العمانية العريقة، كان في الماضي يقدم فقط في الأعراس ومن هنا جاءت تسميته، واليوم