النهاردة هشارك معاكوا طريقة سهلة جدا لعمل البطاطس البيوريه بالزبادى لازم تجربوها
النهاردة هشارك معاكوا طريقة عمل صينية المانتى التركى دى أكلة تركيه المفروض من عجين بيتعمل فى البيت وفيه حشو لحم مفروم وهو بيكون قطع صغيرة خالص بالشكل اللى فى الفيديو مشهور جدا فى
المقادير:
المقادير تكفي لعمل ٨ قطع
كوبين دقيق ( ٢٥٠ جرام)
ملعقة صغيرة ملح ( ٦ جرام)
ملعقتين كبار سكر (٢٥ جرام)
٣ بيضات + رشة ڤانيليا
نصف ملعقة صغي
مقادير العجينة:
كوبين ونصف (٣١٠ جرام) دقيق
ملعقة صغيرة ملح
ملعقة صغيرة سكر
كوب زبدة (٢٢٥ جرام)
من ٦ ل ٧ ملاعق كبيرة ماء مثلج
مقادير الحشوة:
المقادير تكفي ٢ كيلو من أجنحة الدجاج
لتتبيل الدجاج: هنستخدم معلقة كبيرة من (ملح - فلفل أسود - ثوم باودر - زنجبيل باودر - بابريكا حارة)
لتسوية الدجاج في الفرن: هنحتاج خليط م
في الفيديو ده هنجرب بطاطس ويدجز ألذ ومقرمشة أكتر من الفرايز المقلية. طريقة بسيطة ومختلفة هتديها طعم وقوام مختلف عن أي حاجة جربتوها!
القصة بسيطة ومش محتاجة مقادير
مقاس الصينية المستخدمة ٢٢ سم
مقادير طبقة البسكوت:
٣٠ قطعة بسكوت بيسكوف (٢٣٥ جرام)
*يمكن استبداله بأي بسكوت سادة
٦ ملاعق كبيرة (٨٥ جرام) زبدة مذابة
مقادير ال
مقاس الصينية المستخدمة ٢٢ سم
المقادير:
٤ بيضات
١٥٠ جرام (٢/٣ كوب) سكر
١٧٥ مل زيت نباتي (٣/٤ كوب)
بشر برتقالة
١٥٠ مل (٢/٣ كوب) عصير برتقال
٢١
الكمية تكفي لعمل من ١٢ ل ١٤ بانكيك كبير
المقادير:
كوب ونصف (٣٧٥ مل) حليب
٢ ملعقة كبيرة عصير ليمون
٢ صفار بيضة
٤ معلقة كبيرة ( ٥٠ جرام) زبدة مذابة
طريقة عمل الدونتس المحشية :
الناس اللي مش حابة تقلي تجرب وصفة الدوناتس المخبوزة إن شاء الله تعجبكم
المقادير:
٣ أكواب أرز مصري ( حوالي نصف كيلو)
النهارده هنشارك معاكو كيكه رائعه لعشاق القهوه طبقه كيكه بعدين كريمه القهوه واخر طبقه الكريم شانتيه طعمها رائع وممكن نشرب جمبها شاى نتمنى تجربوها مستنين رائيكم فى التعليقات بالهنا و
اشتركوا بحملة توصيل القناة للمليون مشترك
للأشتراك في القناة من خلال هذا الرابط
المقادير:
كوب (٢٢٥ جرام) زبدة بدرجة حرارة الغرفة
نصف كوب (٦٥ جرام) سكر بودرة
بيضة كاملة أو ٢ صفار بيض (شرحت الفرق بين الخيارين في الفيديو)
ملعقة صغيرة ڤانيليا
مقادير عجينة الدونتس:
المقادير تكفي لعمل ١٢ قطعة
٢ ونصف كوب (٣٠٠ جرام) دقيق + رشة ملح
ربع كوب (٥٠ جرام) سكر
ملعقة كبيرة (٧ جرام أو ما يعادل ظرف) خميرة فورية
المقادير:
الصلصة:
كوب كاتشب
ملعقة كبيرة عسل نحل
ملعقة كبيرة عسل أسود
ملعقة كبيرة صويا صوص
ملعقة كبير خل
ربع ملعقة صغيرة ( ملح /ثوم بودر/ بصل
النهارده هنشارك معاكوا اكله مشهوره عند الاتراك خفيفه جدا وبياكلوها فى اى وقت بالبرغل والخضار بحاجات بسيطه جدا مستنين رائيكوا فى التعليقات وياريت تجربوها بالهنا والشفا :)
حتى لا
النهارده هشارك معاكوا طريقة سهلة جدا لعمل البافلوفا طريقتها سهلة جدا ومش متعبه وكمان طعمها هيعجبكم جدا أتمنى تجربوها وتشاركونى رأيكم فى التعليقات بالهنا والشفا :))
.حتى ل
النهاردة هنشارك معاكوا طريقة سهلة جدا لعمل فطائر التفاح بطرقتين مقلية وفى الفرن طعم رائع جدا وممكن نكلها مع الشاى فى الفطار او العشاء نتمنى تجربوها مستنيين رائيكم فى التعليقات باله
المقادير:
٣٠٠ جرام (كوب وثلث) سمن بارد
٣ ملعقة كبيرة (٢٥ جرام) سكر بودرة
نصف كيلو (٤ أكواب) دقيق
معلقتين كبار سمسم
ملعقة ونصف صغيرة ( ٦ جرام) بيكنج باودر
النهارده هنشارك معاكوا اكله رائعه جدا بالطريقه التركيه بطاطس مهروسه ومحشيه بالفراخ بالتوابل والخضار وعليها صوص البشاميل فى الفرن رائعه جدا جدا وشكلها شيك ممكن نقدمها فى عزومه بسسيط
هنشارك معاكوا النهاردة طريقة لعمل كيك سهل وبسيط جدا عمل تركى جديد نتمنى تجربوها وتكتبولنا ارائكوا فى الفيديو بالهنا والشفا :)
حتى لا يفوتكم وصفاتنا يمكنكم الاشتراك فى القناه.
مقادير الكيك:
كوب دقيق (١٢٥ جرام)
ثلث كوب كاكاو خام (٣٥ جرام)
كوب سكر (٢٠٠ جرام)
ملعقة صغيرة بيكينج باودر
ملعقة صغيرة بيكينج صودا
نصف ملعقة صغيرة ن
من أحلى الكيكات اللي جربتها هي كيكة العسل.. طعمها مختلف تماما عن أي كيكة تانية واستمتعت أوي بتحضيرها. أتمنى إنتوا كمان تحبوها
النهاردة هنشارك معاكوا طريقة عمل سبانخ باللحم المفرومة مع بطاطس بيورية رائعه وسريعه فى الفرن نتمنى تجربوها من المطبخ التركى وتعجبكم وياريت متنسوش تعلموا لايك وشير للفيديو وسبسكرايب
النهاردة هنشارك معاكوا طريقة عمل لقمة الفانيليا مغلفه بجوز الهند رائعه وسريعه نتمنى تجربوها من المطبخ التركى وتعجبكم وياريت متنسوش تعملوا لايك وشير للفيديو وسبسكرايب للقناه بالهنا
النهاردة هنشارك معاكوا طريقة عمل كيك بقاعدة البسكويت والطبقة التانيه مهلبية وبعدين صوص الكيوى الرائع نتمنى انكم تجربوها من المطبخ التركى حلوى خفيفة وسهلة بدون فرن نتمنى تجربوها وتع
النهاردة هشارك معاكوا طريقة سهلة جدا لعمل كيك بسكويت التراميسو والمهلبية بمكونات قليلة جدا وممكن تعمليها فى أى وقت وكمان مناسبة جدا للضيوف أتمنى تجربوها وتعجبكم وياريت متنسوش تشارك